Dinamo će za Bilosa platiti 2 milijuna dolara?

NE ZNA se što je gore za Upravu Dinama - poslovati s Južnoamerikancima ili nastaviti sezonu bez pojačanja. Žele li "senzaciju iz Argentine", Daniela Bilosa, "Modri" moraju argentinskom prvoligašu Boca Juniorsu isplatiti čak dva milijuna američkih dolara. Za mrvicu je povoljnija situacija oko bolivijskog nogometaša Diega Cabrere, no, i s njegovim transferom ima problema.

Večernji list piše kako je Cabrerin matični klub paragvajski trećeligaš Atlantida (to je i naziv menadžerske agencije koja je vlasnik Cabrerinih igračkih prava). No, Diego je tijekom prošle sezone tj. do 31. srpnja bio ustupljen bolivijskome Bolivaru.

Cabrera je pak iz Bolivara otišao prije isteka posudbenog roka, a razlog je nezadovoljstvo bolivijskim klubom. Da bi Cabrera s čistim papirima mogao biti registriran u Dinamu trebaju se riješiti zamršeni odnosi između Atlantide i Bolivara, a moguće je da će, kako tvrdi Večernji list, trebati "podmazati" predsjednika Bolivara Maura Cuellara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od ostalih stranih pojačanja sigurno je da će Kamerunac Mathias Chago ostati s Modrima. Chago se dojmio Dinamovog trenera Josipa Kužea u utakmici s Aluminijem, te će potpisati s Dinamom jednogodišnji ugovor.

Francis Gbeke pak, iz Obale Bjelokosti, nije više u konkurenciji za modri dres. U klubu su zaključili da nije zadovoljio zbog čega je napustio pripreme na Rogli.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara