Dinamo ne bi prodao Da Silvu ni za pet milijuna eura

Dinamo ne bi prodao Da Silvu ni za pet milijuna eura

SUKLADNO najavama izvršnog dopredsjednika Dinama Zdravka Mamića, trener "Plavih" Ilija Lončarević od nove će godine preuzeti dužnost sportskog direktora kluba, što znači da će odlučivati o odlasku i dolasku igrača.

Lončarević smatra kako je dobro rješenje da upravo on obavlja poslove trenera i sportskog direktora, jer drži da je dovoljno iskusan za takvo što.

"Ako je klub već odlučio da mora imati sportskoga direktora, onda je svakako bolje ovakvo rješenje s trenerom i sportskim direktorom u jednoj osobi, jer je kod nas teško pronaći dva istomišljenika. Posebno u nogometu." - izjavio je Lončarević za Večernji list.

Trener Dinama drži kako treba biti oprezan u dovođenju i otpisivanju igrača, te više pažnje posvetiti Dinamovoj omladinskoj školi. Lončarević tvrdi da će imati slobodne ruke u odlučivanju o igračkom kadru, ali naglašava da će se o svakom igraču odlučivati na drugačiji način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Primjerice, ako Agić dobije zanimljivu ponudu, vjerojatno ga nećemo sprječavati u odlasku. Ali, mogu stopirati odlazak svakoga igrača za kojega se procijeni da na njemu gradimo momčad." - kazao je Lončarević, pa naveo primjer trenutno najboljeg igrača Dinama, Eduarda Da Silve, za kojeg tvrdi da ga ne bi pustio ni za pet milijuna eura, na koliko su neki procijenili njegovu vrijednost.

"Moja je procjena da on vrijedi malo više, definitivno je potvrdio da je, u 21. godini, europska klasa. Karakteran je dečko, s njim nema baš nikakvih problema, odlično radi. Pravi je dragulj i siguran sam da je pet milijuna eura za Dudua mala svota." - kazao je Lončarević.

Iako Lončarević nije želio navoditi imena igrača koji bi mogli napustiti momčad, istaknuo je kako u Dinamu postoji previše napadača a premalo obrambenih igrača.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara