Dinamo protiv Beverena bez Karića, vraća se Mujčin

Dinamo protiv Beverena bez Karića, vraća se Mujčin
DINAMOV napadač Veldin Karić, zbog ozljede koju je zadobio u subotu na utakmici protiv Pule, morat će mirovati najmanje 10 dana, pa ga neće biti u četvrtak kada Dinamo igra protiv Beverena u Ligi UEFA.

Gračan još ne zna tko će zamijeniti Karića, Zahora koji je umjesto Karića ušao u igru u subotu i postigao pogodak ili Ljubojević. Prvi strateg modrih vjeruje kako će Dinamo biti uspješan u četvrtak.

"Ako se po uvertiri može suditi, onda bi u četvrtak trebalo biti dobro, pristup mora biti isti, no morat ćemo biti i vrlo strpljivi. Beveren igra za europske uvjete neobičan nogomet, oni čuvaju loptu do besvijesti, njihovi bezbrojni pasovi znaju biti i jako dosadni. No, nipošto se ne smijemo upuštati u borbu s njima, jer bi mogli nastradati. Jako moramo pripaziti da u našoj igri ne dođe do anarhije. Dobro je rekao naš sportski direktor Otto Barić, koji ih je gledao protiv Stuttgarta: moramo biti njemački disciplinirani i konkretni" – komentirao je Gračan Belgijance za Sportske novosti.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

U četvrtak bi za Dinamo trebao nastupiti 35-godišnji Edin Mujčin kojemu bi susret mogao biti prilika za veliki povrata na teren.

"Pobjedom u Maksimiru eliminirali bismo Beveren, jedan od kandidata za treće mjesto bio bi out"." – rekao je Mujčin pomalo razočaran. Naime, misli kako stadion neće biti pun, jer smatra kako su igrači iznevjerili svojim igrama navijače, pa će u Maksimiru bit samo oni najvjerniji Dinamu.

Kapetan Dinama Niko Kranjčar rekao je kako se Dinamo ima pravo nadati i vjerovati u trijumf, te je dodao kako svi preduvjeti za spektakl i pobjedu Dinama postoje. Niko je dodao kako još nisu pogledali kasete s njihovih utakmica, ali da ih se ne smije podcijeniti ako je suditi prema izjavama Butine i Balabana.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara