Dinamo želi Prosinečkog na mjestu sportskog direktora?

PREMA svemu sudeći, legendarni nogometaš Dinama i hrvatske reprezentacije, Robert Prosinečko, je napustio mjesto sportskog direktora NK Zagreba, a za njegove usluge interes je pokazao posrnuli Dinamo.

Kako piše Večernji list, odnos Prosinečkog i predsjednika Zagreba, Dražena Medića, počeo je pokazivati znakove slabljenja nakon što se "Žuti" nešto duže zadržao na odmoru u Španjolskoj. Po povratku u Zagreb nije došao na nijednu utakmicu svog kluba, te je prekinuo svaku komunikaciju s Zagrebom.

Pozivajući se na pouzdane izvore, Večernji list piše kako se Prosinečki definitivno odlučio na napuštanje "Pjesnika", a kao razlog se navodi neslaganje s predsjednikom Medićem, odnosno sa gradskim strukturama koje su ga postavile na tu dužnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovog je tjedna, stoji u članku, iz Dinama pušten "probni balon" koji je trebao ispitati je li "Žuti" zainteresiran za ulazak u "modre", gdje bi navodno trebao preuzeti funkciju sportskog direktora.

No, Prosinečki je prekinuo svaku komunikaciju s medijima, tako da ćemo na potvrdu njegovog eventualnog angažmana u Dinamu morati pričekati još neko vrijeme.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara