Dinamovi navijači podijeljeni oko odlaska Ćorluke

Dinamovi navijači podijeljeni oko odlaska Ćorluke

DANAŠNJA službena potvrda prodaje Vedrana Ćorluke u Manchester city očekivano nije dobro primljena kod Dinamovih navijača. Iako je modri klub sinoćnjom pobjedom u Domžalama jednom nogom zakoračio u 3. pretkolo Lige prvaka, čini se da će konstantno isticani "europski Dinamo" još jednom ostati samo fraza i nedosanjani san.

"Nema zamjene za Čarlija...jednostavno nema..." samo je jedno od sličnih razmišljanja razočaranih Dinamovih navijača na Indexovom forumu.

Nakon nedavne prodaje Da Silve, današnje potvrde odlaska Ćorluke, samo je pitanje vremena kada će i posljednji dio Dinamovog  zlatnog trolista Luka Modrić napustiti Hrvatsku, a slično razmišljaju i revoltirani navijači.

"Čarli je otišao...jbg...takav smo klub, vode ga kreteni kojima uopće nije stalo...samo do para...čim se prije s tim pomirimo lakše ćemo shvatit ove prodaje..država nam je u "shitu"...Mamić radi kaj hoće..ne bih se čudio da sad za 5 dana proda i Luku".

Točna cifra za koju je Ćorluka prodan u "City" ostala je tajnom, slično kao i u "Duduovom" slučaju, stoga treba pričekati što će reći iz engleskog kluba, pošto su se cifre kojima barataju iz Dinamovog tabora u više navrata pokazale netočne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ove priče o transferima su smiješne. Cifre se kreću od 3 - 30 mil., kuna, funti, eura...ne zna se tko pije tko plaća. Zato treba gledati što Englezi kažu, Mamiću se ionako ne može vjerovati, taj se javno hvali da laže", zaključuje jedan forumaš.

Dio navijača razočaran Ćorlukim ponašanjem

S druge strane od dijela navijača može se čuti i drugačije razmišljanje o odlasku Vedrana Ćorluke. Razočarenje i bijes, ali ne zbog odlaska već  zbog činjenice da se sad već bivši Dinamov branič štedio i izbjegavao utakmice u posljednje vrijeme. 

Navijači se s pravom pitaju jesu li ozljede koje su mučile Ćorluku  i sprečavale ga da konstantno nastupa za modre, bile tako ozbiljne prirode pošto je novi igrač Manchester cityja bez problema prošao vrlo rigorozne engleske liječničke preglede i samo čeka radnu dozvolu?


M.P.
FOTO: D.R.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara