Dinamovih 40 milijuna kuna za Sharbinija na putu za Kantridu?

VEĆ se duže vrijeme špekulira o transferu Anasa Sharbinija na Maksimir. Kako stoje stvari, Rijeka lagano popušta pod "silnim teretom Mamićevog novca"

Riječki čelnici već su nekoliko puta ponavljali da nema prodaje Anasa Sharbinija na ljeto, da će na njemu graditi veliku Rijeku, međutim Mamić je "pun k'o brod" nakon transfera Modrića u Tottenham te čini se spreman platiti onoliko koliko bi zadovoljilo riječke apetite.

Vugrinec i Carlos put Rijeke, Jertec postaje riječki igrač?

Spominje se cifra od pet milijuna eura koliko je navodno Mamić spreman dati za Sharbinija, kako bi ovaj zaigrao u plavom dresu. Sharbinijev menadžer Sanjin Ugarković čeka službeno očitovanje Rijeke o "slučaju Sharbini" kako bi mogao pregovarati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo bi u "ovom dealu od pet milja eura" u Rijeku poslao Carlosa i Vugrinca te ponudio Rijeci otkup Jertecova ugovora.

Sam Sharbini je u razgovoru za Index već rekao da želi odigrati utakmice do kraja sezone za Rijeku bez razmišljanja o Dinamu, a onda sjesti za stol sa svim zainteresiranim stranama, te vidjeti koja je najpovoljnija opcija.

Ukoliko Zdravko Mamić nudi pet milijuna eura, to je za Rijeku velik novac, kojem će sigurno teško odoljeti.

M.Š.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara