Direktor Partizana: Da je barem iza nas Beograd, kao što Zagreb stoji iza Dinama

Direktor Partizana: Da je barem iza nas Beograd, kao što Zagreb stoji iza Dinama

NENAD BJEKOVIĆ, sportski direktor Partizana, požalio se na nedostatak financija koji klub priječi u dovođenju pojačanja, ali i poželio da da i njegovom klubu svane, kao što se to dogodilo Dinamu dolaskom Zdravka Mamića na čelo kluba i Milana Bandića za prvog čovjeka grada.

Bjeković je sa čežnjom pogledao u susjedovo dvorište kada su ga novinari "Kurira" upitali hoće li se možda i Partizan priključiti "pelješenju" barem onog manje atraktivnog dijela svlačionica klubova koji ispadaju iz talijanske Serie A: "Uprava zagrebačklog kluba, koji će učestvovati u kvalifikacijama za Ligu prvaka, financijski su pomogli sponzori i grad Zagreb", izajvio je obajšnjavajući zašto se ne može upustiti u trku za atraktivnim pojačanjima kao i "Modri".

Sam je naveo primjer upravo zagrebačkog kluba, uz napomenu da je Dinamo doveo Jensa Nowotnya i da pregovara sa napadačem Lazia, Pandevom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dinamo sad ima 14 milijuna eura i može se upustiti u velike transfere. U ovom trenutku iza Partizana ne stoje ni veliki sponzori, a kamoli Beograd, pa su nam mogućnosti minimalne", rekao je Bjeković čiji je klub prije samo tri godine odlično igrao u Ligi prvaka, iako je bio u iznimno teškoj skupini sa Realom, Portom i Olymiqueom.

Naravno, nakon što je klub skliznuo sa najveće scene, strani igrači, dovedeni za LP, kao primjerice Taribo West i Poljak i trener Matthaus, napustili su stadion Partizana.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara