Dodatnih ulaznica za utakmicu s Turskom nema?

NIŠTA od dodatnih karata za utakmicu Hrvatska - Turska. Uefa je odustala od prodaje zbog sigurnosnih razloga, navode u HNS-u.

Tijekom jutra prenijeli smo vijest Sportskih novosti s informacijom da će biti pušteno u prodaju dodatnih osam tisuća ulaznica za utakmicu između Hrvatske i Turske, no od toga, kako se čini, neće biti ništa.
Uefa je donijela odluku da prodaje ulaznica na blagajnama neće biti, vjerojatno iz sigurnosnih razloga, a određeni broj ulaznica (za sada nije poznato koliko, tvrde u HNS-u) možda će ipak stići na adresu Saveza. O tome će se više znati večeras kada bi Uefa trebala obavijestiti HNS o ulaznicama.
Glasnogovornik reprezentacije Davor Gavran rekao je da Savez za sada nije zaprimio nikakve dodatne ulaznice za četvrtfinale te ako ih dobije, da će to sigurno biti mali broj ulaznica, a nikako osam tisuća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oni koji su kupili "vaučere" za utakmice hrvatske reprezentacije u četvrtfinalu, mogu ih zamijeniti za ulaznice dan prije ili na dan utakmice u Beču, piše na HNS-ovim web stranicama.

M.Š.
Foto: K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara