Dodiga sponzorska oprema natjerala u očaj: Zamolio sam Ljubu da urgira jer ne želim biti papagaj

Dodiga sponzorska oprema natjerala u očaj: Zamolio sam Ljubu da urgira jer ne želim biti papagaj

Foto: Šime Šokota (Cropix)

DODIGOVA pobjeda protiv Kazahstanca Koroleva u prvom kolu zagrebačkog Indoorsa i nije vijest koja će posebno zaintrigirati teniske mase.

Hrvatski je tenisač na press konferenciji poslije meča izbiflao svoj dojam i očekivano zahvalio na pozivnici. No, više od klišeja kakvi su uobičajeni na službenim presicama, novinarima je za oko zapala Dodigova životopisna trenirka njegova novog sponzora, kineske sportske marke Li Ning.

Malo roza, malo flourescentno žutog, još neki plavi detalji i na sve to grb zavidne veličine - dovoljno za pitanje je li to sam birao ili nije imao izbora? Dodig nam je odlučio otvoriti dušu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, možda ste primijetili da igram u šarenoj odjeći, no takve mi je stvari poslao moj službeni sponzor. Nisam imao nekog izbora i zaista izgledam kao papagaj kad hodam okolo."

Kako je i Ljubičić maneken istog proizvođača, Dodig je svog imenjaka i starijeg kolegu zamolio da svojim utjecajem pomogne njegovu imidžu.

"Kako Ljubo već godinama surađuje s njima, pitao sam ga da nešto napravi i da ih zamoli da mi pošalju nešto drugo kako ne bih izgledao smiješno", objašnjava Dodig i iskreno priznaje:

"Dobio sam i neke roza majice, ali to stvarno nema smisla. Nema šanse da u njima nastupim."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara