Dodik dovodi srbijanski nogometni Superkup u Banja Luku

Foto: Blic.rs

PREDSJEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik ponudio se da će osobno jednom godišnje organizirati nogometni derbi između Crvene zvezde i Partizana u Banjoj Luci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Pozvao je Dodik najveće srbijanske klubove da na području srpske enklave u Bosni i Hercegovini redovito igraju utakmice Superkupa. S obzirom na to da ne moraju svaki put baš ta dva kluba biti pobjednici nacionalnog kup-natjecanja ili prvenstva, pozivnica vrijedi svim srbijanskim klubovima. Svejedno bi Dodik volio da se najveći rivali jednom godišnje sastanu u glavnom gradu Republike Srpske i u slučaju kad ne bi bili suparnici u Superkupu.

Beogradski B92 javlja da su vječiti rivali iznimno zagrijani za tu ideju. Iz Partizana na izravan upit nisu odbacili mogućnost da se u borbi za trofej dva kluba čim prije sučele u Banjoj Luci, dok su iz Zvezde odgovorili da čekaju službeni poziv. Najveću dvojbu predstavlja termin odigravanja dvoboja: ili će se igrati u ljetnom terminu, neposredno pred početak nove prvenstvene sezone, ili na kraju sezone, po svršetku natjecanja u Srbijanskome nogometnom kupu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara