Dogovorili se Grgić i Glavaš, Hajduk će za Balatinca platiti 800,000 kuna

Dogovorili se Grgić i Glavaš, Hajduk će za Balatinca platiti 800,000 kuna

BRANIMIR GLAVAŠ, Branko Grgić, Fredi Fiorentini i sportski direktor Osijeka Alen Petrović našli su se u srijedu u Zagrebu i načelno se dogovorili oko transfera kapetana Osijeka Josipa Balatinca u splitski Hajduk.

"Dogovorili smo se da će transfer iznositi 800 tisuća kuna, te 25 posto od njegovog sljedećeg transfera." - kazao je u razgovoru za Index sportski direktor Osijeka Alen Petrović.

Petrović je napomenuo kako je dogovoreno da će se s objavom pričekati dok Hajduk ne razgovara s Balatincem, no da su Splićani izigrali dogovor te sve ispričali splitskim novinarima, koji su i njega kontaktirali.

"Dogovorili smo se u 13 sati. Izdržali su samo sat vremena. Ipak, nemamo što za tajiti, ali treba pričekati razgovor s Balom." - kazao nam je Petrović.

Fredi Fiorentini ništa nije želio prejudicirati, već će pričekati razgovor s nogometašem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S Osijekom smo sve dogovorili, a sada moramo pričekati što će odlučiti Balatinac. Ukoliko on pristane, zaključit ćemo transfer." - kazao je Fiorentini

Podsjetimo, predsjednik Osijeka Branimir Glavaš je još u utorak kazao kako nema namjeru pustiti Balatinca, kojemu ugovor ističe na ljeto, za manje od milijun kuna. Hajduk je bio spreman izdvojiti pola milijuna, ali Glavaš i Grgić su na kraju ipak došli do kompromisnog rješenja.

Hajdukov razgovor s Balatincem dogovoren je za 20 sati.

S.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara