Dokić: Nisam lud!

Dokić: Nisam lud!

NAKON što je izazvao paniku u WTA organizaciji izjavama da će oteti Jelenu i baciti nuklearnu bombu na Sydney, Damir Dokić objasnio je za Kurir zašto to sve čini. Tvrdi kako nije lud, već da sve to čini zato što voli Jelenu.

"Australski novinari ne biraju sredstva kako bi se obračunali s neistomišljenicima" - započeo je razgovor za Kurir Dokić.

Na pitanje boji li se da će mu Australci oduzeti australsko državljanstvo, Dokić je rekao kako bi to bio skandal međunarodnih razmjera. "Jedva čekam da to učine pa da ih tužim za diskriminaciju. Dokazao bih da su rasisti i dobio veliku odštetu. Oni su paranoici i slabići i mislim da to neće učiniti." - kazao je Dokić.

Dodao je kako se sve ovo događa zato što nije dopustio Australcima da mu se miješaju u život. Htjeli su kontrolirati Jelenine financije, a to preko mene nisu mogli. Da sam povio leđa, možda se Jeleni ovo ne bi događalo. Da ne bi sve izgledalo kao ispovijest ludaka, prilažem vam i originalne članke, pa neka narod u Srbiji vidi ko je lud. Tamo u Australiji nema demokracije i vlada pravo jačeg." - izjavio je Dokić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"U WTA organizaciji postoji nekoliko lobija koji kontroliraju sve najbolje tenisačice. Najopasniji su židovski i lezbijski. S njima sam se zakačio jer su Jelenu i mene prevarili za milijun dolara kada je potpisala prvi profesionalni ugovor" - nastavio je Dokić dodajući kako svjesno diže medijsku pažnju jer voli Jelenu.

"Kada je nema u medijima, popijem koju čašicu, napravim skandalčić i onda tjedan dana sve novine pišu o Jeleni. Ona je moje dijete i za nju ću učiniti sve. Eksplodiram na malu nepravdu i moji neprijatelji to koriste. Ovo je tragična priča, koja nema veze sa sportom." - kazao je.

"Vidim joj kraj za šest meseci. Tenisom se sigurno neće baviti poslije lipnja i možda će završiti u nekoj ustanovi za psihičke bolesnike. Uništena je i mrtva kao tenisačica, a sada je demoliraju i kao čovjeka" - ne staje s kritikama Dokić.

"Preko svojih prijatelja pokušao sam stupiti u kontakt s Radetom Bulatovićem, šefom BIA-e, i objasnim mu svoj slučaj, ali nisam uspio. Iako je Jelena prihvatila igrati za Australiju, nije se odrekla srpske putovnice. Zoran Đinđić ju je 2000. godine predstavio kao brend nove srpske države. Ako su je oteli, kao što tvrdim, naša država mora nešto poduzeti. Amerikanci se bore za svakog svog građanina, bilo gdje u svijetu, dok kod nas Srba to očigledno ne vrijedi" - kaže Dokić.

"Istina je da je WTA mojoj Jeleni dao osiguranje jer se boje da ću je oteti. Pa, svi sada mogu vidjeti koliki su oni paranoici i luđaci. Dali su joj osiguranje s obrazloženjem da joj spremam otmicu, a ja sam ovdje u Srbiji." - završio je Dokić svoju ispovijest za Kurir.

Index.hr/Kurir

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara