Dokićka platila ocu milijun dolara da je ostavi na miru?

Dokićka platila ocu milijun dolara da je ostavi na miru?

OTAC srpsko-australske tenisačice Jelene Dokić, Damir Dokić izjavio je kako je prošle godine od kćeri dobio milijun dolara u sklopu dogovora sličnom brakorazvodnom sporazumu, prenosi agencija Beta.

Damir Dokić rekao je za australski Daily Telegraph kako je ova transakcija "interpretirana kao prijateljski brakorazvodni sporazum", kako bi on bio što dalje od svoje 23-godišnje kćerke, nekada četvrte, a danas 307. tenisačice svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
2001. godine Damir i Jelena Dokić napustili su australski Grand Slam optuživši organizatore da su lažirali ždrijeb i namjestili ga na Jeleninu štetu, no Dokić je sada taj ispad nazvao "najvećom pogreškom svog života", te se ispričao organizatorima.

"Žao mi je što sam napustio Australiju, kao i zbog načina na koji sam se ponio prema Jeleni" - rekao je Damir Dokić.

Inače, Jelena Dokić ispala je već u prvom kolu ovogodišnjeg Australian Opena. Francuskinja Virginie Razano bila je bolja od Dokićke s 2:1 u setovima.

"Ovo je vjerovatno jedan od najrazočaravajućih poraza u mojoj karijeri. Bila sam veoma sretna, a pola sata kasnije samo vrlo razočarana", - kazala je Jelena Dokić nakon meča.

"Mislim da sam, ipak, dobro prošla. Prije šest tjedana, kad sam stigla ovdje, nisam mogla ni sanjati da ću biti tako blizu pobjede nad tenisačicom koja se nalazi među 50-ak najboljih na svijetu i to je dobra stvar" - dodala je Dokićka.

A.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara