Domenechu košarica nakon Eura, nasljednik Deschamps?

UNATOČ lošoj atmosferi u francuskoj reprezentaciji koju prenose svi mediji, izbornik Raymond Domenech još uvijek na treningu ispoljava nadu kako Francuska može do četvrtfinala.

Makar je sam Domenech izjavio kako misli da niti Francuska, niti Italija neće u četvrtfinale, već Rumunjska, na treningu pomno traži dobitnu kombinaciju protiv Talijana.

Najavio je tako da protiv Italije neće igrati dosad standarni igrači poput Thurama, Sagnola ili Makelelea, a za napad eksperimentira s nekoliko solucija.

"Vrlo vjerojatno ćemo u utakmicu krenuti s Benzemom i Henryjem. Da, moramo igrati s dva napadača",  rekao je Domenech kojem se gotovo sigurno sprema košarica nakon Eura, neovisno o konačnom rezultatu.

Domenechu gotovo sigurno otkaz poslje Eura

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Jean-Pierre Escalettes, predsjednik Francuskoga nogometnog saveza na neobičan je način odlučio stimulirati svoje reprezentativce za dvoboj s Talijanima.

U francuskom je tisku Escalettes jasno potvrdio da je Domenechova smjena s izborničkog mjesta izvjesna.

"Mogu samo potvrditi da bi druge opcije mogle doći u obzir",  izjavio je Francuz za ugledni pariški dnevnik Le Monde.

A nije slučajno da se baš sada  javio se i Didier Deschamps, kojega je negdašnji igrački kolega Emmanuel Petit proglasio prvim favoritom za nasljednika aktualnog izbornika.

"Za mene bi preuzimanje francuske reprezentacije bila najviša sportska i osobna čast!"

M.P.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara