Dominiković: Dečki su i bez mene najbolji na svijetu

NAKON nove, pete pobjede hrvatske reprezentacije u Njemačkoj, pred kamere HTV-a  konačno je izašao Davor Dominiković. Oduvijek je slovio kao predvodnik zafrkancije u najboljoj momčadi svijeta, ali proteklih dana nije imao razloga za smijeh.

"Znao sam da sam nevin, vjera u samog sebe, ali i u Boga, nikada me nije napustila. Bio je fenomenalam osjećaj saznati da je sve ok, nakon devet dana pakla koji sam proživio. Rastanak s igračima koji su bez mene krenuli u Njemačku bio je emotiav, ali je ponovni sastanak bio još emotivniji. Najsretniji sam čovjek na svijetu. Sretnu vijest saznao sam jučer u jedan sat." - priča. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Taman sam sa svojim trenerom odradio trening u Pamploni, kada me nazvao menadžer i kazao mi da će me za minutu iz laboratorija kontaktirati šef antidopinške organizacije. Kada mi je taj čovjek kazao da sam čist, bila je to mješavina emocija, od smijeha do plača. Moram reći da su svi putnici u automobilu bili u opasnosti tijekom narednih pet kilometara vožnje. Ali sretno smo stili na odredište." - proradio je optimist u njemu.

"Spreman sam za igru, ali dopustite mi da naglasim da mi je strašno žao što je zbog mog slučaja u sjenu pala sjajna igra naše reprezentacije. Na ovom su prvenstvu zaista besprijekorni. I bez mene su najbolja momčad na svijetu. Skidam kapu do poda."  - dodao je u maniri velikog sportaša i još većeg čovjeka.

D.R.
Foto: M.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara