Dominiković za španjolske medije: Ne želim osvetu

DAVOR DOMINIKOVIĆ održao je u Španjolskoj konferenciju za medije na kojoj je kazao kako je presretan što je sve napokon završilo i što je s njega skinuta sumnja da se dopingirao. Dodao je kako ne želi osvetu.

"Istina je izišla na vidjelo i ja sam presretan zbog toga. Danas se osjećam kao da sam se ponovo rodio, i iako mi je rođendan u travnju, 24. siječnja bit će moj drugi rođendan" - rekao je Davor okupljenim španjolskim novinarima, prenose tammošnji mediji.

Davor je kazao kako je plakao od sreće kad je čuo da je sve završilo, te da nije znao što bi od sreće. "Emocije su se ispreplitale, nisam znao da li da plačem ili da se smijem. Počeo sam plakati" - pokušao je naš reprezentativac objasniti kako se osjećao.

Budući da se vrlo vjerojatno radi o nečijoj namjernoj pogrešci, novinare je zanimalo hoće li Dominiković tražiti krivca te mu se osvetiti. Kazao je kako u ovom trenutku neće tražiti objašnjenja o počinjenoj pogrešci, te je dodao: "Ne znamo tko je pogriješio. No, s obzirom na to što sam prošao u ovih devet dana ne želim niti znati."

"Ne želim se osvetiti. Najbitnije je da sam iz cijele priče izašao čist i da mi nitko nikad neće moći reći da sam konzumirao nedopuštena sredstva" - rekao je Dominiković.

Naš reprezentativac na kraju je kazao kako mu je najvažnije da stigne u Njemačku, a medalju koji će osvojiti predat će predsjedniku kluba.

A.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara