Doping kontrola u hrvatskom taboru, deset reprezentativaca podvrgnuto testu

HRVATSKI napadač Ivan Klasnić, koji je napustio reprezentaciju zbog tri mjeseca unaprijed dogovorenog pregleda kod svoj nefrologa, priključio se momčadi u Bad Tatzmandorfu sa zakašnjenjem.

Ivan će, prema informacijama koje smo dobili iz HNS-a, tijekom lipnja obaviti još jednu kontrolu kod stručnjaka koji brine o njegovim bubrezima.

Pamić od sutra pa do petka s reprezentativcima

Mladi reprezentativac Manuel Pamić sutra će se priključiti momčadi jer mu je  njegov klub Red Bull iz Salzburga dopustio da di petka boravi u reprezentativnom okruženju i upija dojmove starijih kolega.

Deset reprezentativaca podvrgnuto doping testu

U Bad Tatzmandorf stigla je Uefina doping kontrola. Jake snage antidopinške agencije izabrali su desetoricu sretnika među hrvatskim reprezentativcima koji su dali krv i urin. U Zagrebu je istu kontrolu već napravila hrvatska antidopinška agencija i to na svim članovima reprezentacije. Glasnogovornik HNS-a Davor Gavan potvrdio nam je da su tijekom zagrebačke kontrole svi testovi naših reprezentativaca bili negativni. Uefin pravilnik ne dopušta objavu imena igrača koji su podvrgnuti testiranju, pa smo barem za sada, ostali uskraćeni za informaciju koji su od naših igrača izvučeni.

Bilić naknadno poziva Mandžukića?

Prema informacijama koje kolaju u novinarskim krugovima postoji šansa da Slaven Bilić naknadno pozove Marija Mandžukića u reprezentaciju. Izbornik navodno nije zadovoljan s napadom, ali i s činjenicom da svi napadači nisu u savršenom zdravstvenom stanju. Mandžukić je sve do finalnog popisa bio u reprezentativnim kombinacijama, a unatoč solidnom kraju sezone nije primio izbornikov poziv.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara