Dos Santosov trash talk: Cro Cop pada ako ga pogodim u bradu

Tekst: M.P.
Foto: Flickr

"CRO COP će se micati u lijevo, a ja ću se kretati u suprotnom smjeru. Kada se bude pripremao za svoj hi-kick, ja ću ga odapeti snažan desni direkt u njegovu bradu koji će ga nokautirati", samopouzdano kaže Brazilac Junior dos Santos koji će se u ringu s Mirkom Filipovićem naći na desetak dana na UFC-ovom 103. turniru.

"Nisam siguran još točno koje ću se strategije držati, no vjerujem u moje boksanje. Trenirao sam toliko puno i vjerujem da mogu uhvatiti Cro Copa i nokautirati ga. Moj trener Luiz Dorea me uvjerava da je borba gotova ako Cro Copa pogodim u bradu. Ja ću tražiti novi nokaut, ali je teško reći kako će ova borba završiti", priznaje Dos Santos i dodaje:

"Mislim da je neizbježan moj nokaut. Od prve minute ću krenuti agresivno, a Cro Cop će izgledati loše kao Couture protiv Nogueire."

Iako bi se njegovo samopouzdanje moglo okarakterizirati i kao bahatost, ako se uzme u obzir ime protivnika s kojim će ukrstiti rukavice, Nogueirin štićenik to odbacuje.

"Morate poštovati Filipovića. Mnogi će reći da to nije borac koji je nekoć bio, no za mene on je i danas jedan od najopasnijih boraca u MMA-u. Može završiti borbu samo jednim udarcem. Njegov lijevi hi-kick je odličan, a moram pripaziti i na njegovu desnu ruku", zaključio je Dos Santos.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara