Drago Gabrić vjerojatno otpao za Belgiju

Drago Gabrić vjerojatno otpao za Belgiju

Tekst: Totaslport
Foto: trabzonspor

TRABZONSPOROV igrač Drago Gabrić zbog ozljede nožnog zgloba vrlo vjerojatno neće konkurirati za nadolazeći prijateljski ogled s reprezentacijom Belgije u Bruxellesu.

Prema informacijama liječnika hrvatske reprezentacije dr. Jurice Rakića, hrvatski reprezentativac Drago Gabrić najvjerojatnije neće moći konkurirati za utakmicu s Belgijancima:

"Drago je napustio utakmicu u subotu nakon samo pola sata igre. Riječ je o obnovljenoj ozljedi nožnog zgloba i, prema informacijama kojima sada raspolažemo, njegov je nastup u Bruxellesu, s medicinskog aspekta, u najmanju ruku upitan. Prva dijagnostika je obavljena i, prema rezultatima magnetske rezonance, moramo biti vrlo oprezni s prognozama."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dr. Rakić nije sa sigurnošću mogao definirati težinu same ozljede.

"U stalnom smo kontaktu s Gabrićem, sačekat ćemo još koji dan kako bismo imali bolji uvid u situaciju, no vrlo je izvjesno kako će on tek za 7 ili 8 dana biti u stanju trenirati pod punim opterećenjem. U svakom slučaju, Gabrića očekujemo na okupljanju u nedjelju u Zagrebu, kada ćemo na licu mjesta utvrditi njegovo zdravstveno stanje i odlučiti hoće li biti u mogućnosti putovati s nama ili ne", zaključio je dr. Rakić.

Podsjetimo, okupljanje reprezentacije na rasporedu je 28. veljače u Zagrebu, najveći broj igrača u Bruxelles će ipak putovati individualno, a utakmica s Belgijancima na rasporedu je u srijedu, 3. ožujka s početkom u 20.45 sati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara