Dražen Besek novi trener Varteksa

U ČETVRTAK navečer je u VIP Salonu NK Varteks održana izvanredna sjednica Izvršnog odbora Kluba, na kojoj je odlučeno da će novi trener Varteksa biti Dražen Besek, koji je dva dana ranije dao ostavku na mjesto trenera slovenskog prvoligaša Drave.

"Predsjednik Kluba Tomislav Kezelj napomenuo je da je odluka donesena u skladu sklupskom politikom da ekipu vodi domaći trener. Dugoročnim intenzivnim radom pokušat ćemo stvoriti solidnu ekipu jer dosadašnji rezultat pokazuje da smo promašili tijekom priprema i u nastupima u prva četiri kola nove sezone.", stoji u priopćenju Varaždinaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim proglašenja Kužeovog nasljednika, Izvršni odbor Varteksa osvrnuo se i na napade na Upravu kluba, poput jumbo plakata postavljenih u Varaždinu te povika "Uprava odlazi" s tribina na prošloj prvenstvenoj utakmici: "Izvršni odbor NK Varteks odbacuje sve insinuacije prema Klubu vezane uz navodne prijatelje Kluba i njihove aktivnosti unatrag nekoliko tjedana povezane s napadima na pojedine članove uprave jer ih smatra neargumentiranima i anonimnim".

"Argumenti su da je smanjen dug Kluba samim čime je stabilizirana situacija u prošloj sezoni vezana uz plasman. Nogometna škola radi izuzetno dobro, no unatoč tome Izvršni će odbor na svojoj jesenskoj sjednici, kad će se okupiti u punome sastavu nakon godišnjih odmora, raspraviti i druga kadrovska pitanja vezana uz imenovanje direktora Kluba i sportskog direktora NK Varteks ali isto tako i o svojoj ulozi i odgovornosti kao izvršnoga klupskog tijela.", zaključuje IO kluba koji u prva četiri kola Prve HNL nije uspio osvojiti ni jedan bod.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara