Dražen Ladić ide u Englesku po Kalinića

Dražen Ladić ide u Englesku po Kalinića

Tekst: M.Č.
Foto: Index

NIKOLA KALINIĆ propustio je ogled mlade reprezentacije Hrvatske i Srbije u Varaždinu, ali nema sumnje kako će dobiti poziv za daljnje akcije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo.

Stoga bi izbornik Dražen Ladić i glavni tajnik HNS-a trebali otputovati kod Kalinića s kojim bi trebali obaviti razgovarati o njegovoj ulozi u mladoj reprezentaciji. Osim nedolaska na utakmicu protiv Srba, odnos na relaciji Ladić - Kalinić nije bio najbolji još dok je 21-godišnji napadač Blackburna igrao u Hajduku. I tada se Kalinić nebrojeno puta nije odazivao izborniku mlade reprezentacije, a u većini slučajeva opravdanje su bile ozljede. Ipak, Kalinić ne misli kako je odnos između njega i Ladića narušen:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S gospodinom Ladićem nisam u svađi kako se to potenciralo nakon što nisam bio spreman za utakmicu sa Srbijom. Nemam s njim zaista nikakvih problema" rekao je Kalinić osvrnuvši se još jednom na zbivanja uoči utakmice protiv Srbije:

"Izbornik me tada nije zvao, jedini s kojim sam razgovarao bio je Zorislav Srebrić. Želim istaknuti kako u ovom trenutku ne vidim nikakvu prepreku mom igranju u mladoj reprezentaciji", rekao je Kalinić za Slobodnu Dalmaciju.

Upravo se glavni tajnik Hrvatskog nogometnog saveza u posljednje vrijeme dodatno posvetio mladoj reprezentaciji što ne čudi s obzirom da izabranici Slavena Bilića nisu uspjeli izboriti plasman u Južnoafričku republiku.

Sve oči sada su uprte u mladu selekciju od koje se očekuje da izbori nastup na Svjetskom prvenstvu. Upravo zbog te činjenice možda Kalinić bude tek jedan u nizu igrača koji se smekša i stavi na raspolaganje izborniku Ladiću...

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara