Dudu počasni član kluba navijača Arsenala

KLUB navijača Arsenala, pod nazivom "Arsenal Hrvatska", dobio je novog člana, i to počasnog - Eduarda.

Dean Krušić, predsjednik Kluba navijača "Arsenal Hrvatska"; informirao je o zanimljivoj novosti, koju prenosimo u cjelosti:

"Nakon što smo postali i službeno priznat klub navijača Arsenala, nedavno nam je Eduardo iskazao veliku čast, te je postao naš počasni član. Tom prigodom uručena mu je majica i članska iskaznica. Također smo mu uručili i poruke podrške koje su nam dolazile iz cijeloga svijeta. Zaprimili smo preko 2 500 poruka, koje smo potom skupili i napravili malu knjigu. Eduardo je bio oduševljen te se zahvalio svima na pruženoj podršci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovu priliku iskoristio bih i da se zahvalim medijima, raznim internetskim stranicama i blogovima koji su dali svoj doprinos u nakani da ova akcija poprimi što veći odaziv. Ukoliko imate određene simpatije prema Arsenalu ili Eduardu, pozivam vas da nas posjetite na našim stranicama (http://www.arsenal-croatia.hr) te se pridružite našem klubu navijača Arsenala.

U okviru naše djelatnosti brojne su aktivnosti, poput organiziranih odlazaka na utakmice i pripreme nogometnog kluba Arsenala, te sudjelovanja na turnirima navijačkih klubova Arsenala iz cijelog svijeta koji se održavaju u Londonu.“

D.R./Totalsport
Foto: Arsenal-croatia.com

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara