Duje Draganja izbačen iz plivačke reprezentacije?

Tekst: M.P.
Foto: AFP

DUJE DRAGANJA nije na popisu hrvatskih reprezentativaca za Europsko prvenstvo u Istanbulu kao niti Aleksej Puninski i Nikša Roki. Razlog "izbacivanja iz reprezentacije" je  taj što na Svjetskom prvenstvu u Rimu nisu plivali u službenoj opremi sponzora Hrvatskog plivačkog saveza Arene.

Sportske novosti donose izjavu Draganje koji kaže kako je iznenađen infomacijom i kako nikakvu službenu potvrdu za sada nije dobio. Da situacija ipak nije tako dramatična otkrio je direktor Hrvatskog plivačkog saveza Gordan Kožulj koji je prokomentirao cijelu situaciju:

"Na popis su stavljeni svi oni koji imaju uvjete za nastup na EP u 25-metarskom bazenu, ali za Rokija, Duju i Puninskog mi je rečeno da će biti vraćeni na listu kada sa Savezom dogovore način rješavanja pitanja vezanog uz (ne)nošenje plivačke opreme sponzora u Rimu. Ne sumnjam da će se sve riješiti unutar reprezentacije, a lista je ionako bila samo preliminarna. Konačni popis plivača za Istanbul dobit ćemo nakon međunarodnog mitinga Mladosti", zaključuje Kožulj.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara