Dunga ljut na medije: Ronaldinha ostavite na miru!

Tekst: Totalsport
Foto: AFP

BRAZILSKI izbornik Dunga stao je u obranu svoga nekadašnjeg reprezentativca Ronaldinha, čija je forma zadnjih mjeseci u stalnom padu. Zbog toga su se pojavile priče i kako nogometaš Milana razmišlja o umirovljenju...

Iako ga nije uvrstio na popis igrača na koje računa u kvalifikacijskim dvobojima za Svjetsko prvenstvo protiv Bolivije i Venezuele, Dunga je poručio medijima kako ne bi trebali kreirati senzacije oko nekadašnjeg najboljeg svjetskog nogometaša.

"Ronaldinho je veliki šampion koji posjeduje iznimne kvalitete. U ovome mu trenutku moramo pomoći, a ne objavljivati negativne vijesti o njemu", rekao je Dunga novinarima.

"Ne govorim ljudima da ga prestanu kritizirati, ali mediji ne smiju izmišljati priče. Moramo ga ostaviti na miru i dopustiti mu da ponovno pronađe sebe i formu koja nam je svima poznata", dodao je brazilski izbornik.

Ronaldinho je prošle godine prešao iz Barcelone u Milan, ali to mu nije pomoglo da se vrati u dane kada je žario i palio nogometnim terenima. Zbog toga su španjolski mediji nedavno objavili kako bi uskoro mogao završiti karijeru iako mu je tek 29 godina, no sâm je Ronaldinho to opovrgnuo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara