Dvojica tenisača u Stockholmu se za turnir zagrijavali prostitutkama!

Dvojica tenisača u Stockholmu se za turnir zagrijavali prostitutkama!

Tekst: Totalsport
Foto: Index


DVOJICA tenisača nalaze se pod istragom švedske policije zbog navodnog angažiranja prostitutki uoči početka ATP turnira u Stockholmu.

Dvojica tenisača, koji su zasad identificirani samo kao strani državljani, bili su zadržani nakon što su u ranim satima nedjelje ušli u hotel u Stockholmu sa pratiljama, obznanio je šef istrage Jonas Trolle. Švedska novina Aftonbladet kasnije je izvijestila da obojica osumnjičenih doista jesu tenisači, ali da je samo jedan od njih prijavljen za nastup na ATP turniru u Stockholmu, koji je počeo u ponedjeljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Švedski zakon o prostitutkama je vrlo neobičan, budući da se kažnjavaju oni koji naručuju i plaćaju seks, a ne same prostitutke.

Organizatori Stockholm Opena u kratkom priopćenju iznose da ne bi bilo umjesno davati bilo kakve komentare o ovome slučaju, budući da je istraga još uvijek u tijeku. Glasnogovornik turnira Pelle Hjertquist izjavio je za The Associated Press da bez obzira na istragu nikome neće biti zabranjen nastup na turniru.

Šef istrage je još podvukao da je tužitelj u ovome slučaju izdao vrstu kazne koja osumnjičenicima omogućava izbjegavanje suđenja ukoliko potpišu priznanje za manji prekršaj koji su počinili.

Još nije poznato da li su osumnjičeni tenisači potpisali taj dokument.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara