E, moj Ante...

E, moj Ante...

A DA odlazak Schildenfelda i Rukavine nije top tema samo u slučaju bezidejnih medija, dokazali su i mnogobrojni navijači Šibenika koji su na Poljud nakon dugo vremena pristigli u velikom broju. No, njihove su pobude sasvim drugačijeg predznaka. Dok se novine bore za što bolju zaradu, navijači protestiraju upravo protiv rasprodaje.

I premda neće mnogo toga promijeniti, njihovo mišljenje ne može se zanemariti. Schildenfeldov odlazak, primjerice, prošao je prilično mirno, jer nema afiniteta za borbu protiv osjećaja "rođenog Dinamovca." No, sa Rukavinom stvari idu u drugu krajnost. Iako je mladi Šibenčanin ponajmanje kriv za zbunjujuću pompu koja mu je servirana nakon što je zabio svega osam pogodaka, Funcuti mu ne mogu zaboraviti lakomislene izjave. "Sve da me Real zove, ostajem na Šubićevcu." - govorio je još u vrijeme dok maminu peglicu nije zamijenio Šošinom BMW tricom.

No, u svijetu profesionalizma, kako ga neki vole nazivati, Ruki nije imao previše izbora. Na njegovu žalost, ta priča na tribinama ipak ne prolazi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim zvižduka, Šibenčani su ga pozdravili velikim transparentom. Funcut u duši? E, moj Ante...

D.R.
www.nkhajduk.com

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara