Edin Mujčin osramoćen rezultatom odlazi iz Dinama

DINAMOV najstariji igrač Edin Mujčin odlučio je skinuti dres Modrih i prema svemu sudeći po isteku sezone, kada mu prestaje ugovor, više neće igrati za maksimirsku momčad. Popularni "deda" kaže kako još nije odlučio gdje će otići, međutim, sigurno zna da neće u inozemstvo.

"Još nisam odlučio kojem ću se klubu prikloniti, sigurno je da neću u inozemstvo. Osjećam se sposobnim igrati u 1. i 2. ligi." - rekao je za Sportske novosti i dodao kako zbog Dinamovog sraza jednom nije čak četiri dana dolazio na treninge te je razmišljao o tome da potpuno prestane dolaziti na utakmice.

"Ipak, razmislio sam i zaključio kako bi bilo ružno na takav način prekinuti dugogodišnju karijeru. Ispalo bi kao da sam pobjegao dok je brod tonuo." - kaže Mujčin te dodaje kako ga je sram zbog lošeg rezultata Modrih.

"Nikad u karijeri nisam bio plasiran ispod drugog mjesta, a gdje se sada nalazim. Nisam zamišljao da ću iz Dinama otići pokunjen i razočaran, ali, vjerujem da se ovakva sezona u povijesti više ne može ponoviti." - optimistično zaključuje Mujčin.

Kategorički odbacuje svaku mogućnost puštanja utakmice Međimurju u Čakovcu, te kaže da je danas Dinamo doista u tako jadnoj situaciji da ne može nikoga pobijediti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara