Eduardo: Omiljeni treneri su mi Wenger i Bilić, a dres reprezentacije ispunjava me ponosom

Eduardo: Omiljeni treneri su mi Wenger i Bilić, a dres reprezentacije ispunjava me ponosom

Tekst: T.T.
Foto: AFP


NAPADAČ hrvatske nogometne reprezentacije Eduardo Da Silva gostovao je u mjesečniku Arsenala u rubrici "Perfect match". Radi se o rubrici sa kratkim pitanjima i odgovorima, a Dudu je zanimljivo odgovarao.

Na pitanje koji bi za njega bio idealan suigrač Dudu je odgovorio kako bi volio zaigrati s najboljim igračem na svijetu Lionelom Messijem. Budući da je rodom iz Brazila naglasio je da najviše voli igrati po sunčanom vremenu, te da prije utakmice voli pojesti špagete s mesom.

Eduardo je potom dodao da Emirates Park smatra naljepšim stadionom na svijetu, te da mu je najdraći dres onaj hrvatske reprezentacije.

"Uvijek kad ga obučem, ispuni me ponosom", rekao je Eduardo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Pričao je Eduardo tad o omiljenoj satnici za utakmice, rekao je da po zimi voli igrati u 17 sati, a po ljeti od 15 sati. Talijanskog suca Pierluigija Collinu naveo je kao najboljeg suca.

"On je kao kompjuter, nikad ne griješi", rekao je Dudu.

Kad je tema došla na trenere, Eduardo je Arsenea Wengera i Slavena Bilića istaknuo kao omiljene trenere. Na pitanje koji bi trebao biti izvođač penala kad se odlučuje utakmice, Dudu je rekao:

"Van Persie ili ja".

Naglasio je kako mu je omiljena publika obitelj, žena i kćer. Na kraju Dudu je dao kako bi volio zamijeniti dres s Kakom, te kako pobjede proslavlja odlaskom u restoran.

"Dres bi najradije zamijenio s Kakom. Igrao sam protiv njega, ali nisam uspio zamijeniti dresove, jedan drugi igrač je bio brži od mene", rekao je Dudu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara