Eduardo promašio jedanaesterac za pobjedu nad Wislom

DINAMOVCI na svojoj turskoj turneji nisu uspjeli svladati Wislu iz Krakowa nakon 90. minuta u kojima se jasno vidjelo da trener Branko Ivanković otklanja posljednje dvojbe oko udarnog sastava za nastavak prvenstva.

Utakmica u Turskoj otpočela je s odgodom od čak 45 minuta jer se suci nisu udostojili stići na vrijeme, no to nije spriječilo Modre da pokažu nadmoć nad poljskom momčadi. No, dominaciju nisu znali pretvoriti u pozitivan rezultat, a o tome je trener najviše govorio po povratku iz Međugorja.

U utakmicu je profesor krenuo sa Turninom, Ćorlukom, Drpićem, Carlosom, Čaleom, Mamićem, Pokrivačem, Mikićem, Vugrincem, Modrićem i Eduardom. Wisla je stvorila dvije izgledne prilike na samom početku utakmice (8. i 10. minuta) i to je bilo uglavnom sve što smo od njih mogli vidjeti tijekom prvog poluvremena. Eduardo je uspio izboriti jedanaesterac, ali i pogoditi golama, te se na odmor otišlo bez promjene na semaforu.

U nastavku je Ivanković ostavio Ćorluku, Drpića, Čalu, Mamića, Pokrivača, Vugrinc, Modrića i Dudua, kojima su se pridružili Vranjić, Schildenfeld, Vukojević i Jertec. Šansi je bilo, ali ne i zgoditaka. Najveće su uspjeli promašiti Modrić (73.), te Sammir (89.) koji je ušao upravo kao zamjena za Dinamovog reprezentativnog veznjaka.

Ivanković je priliku dao i Tomiću (ušao u 62. minuti umjesto Pokrivača) te Tadiću, koji je u istoj minuti zamijenio nesuđenog strijelca Eduarda.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara