Eduardo: Puno toga iz bolnice ne pamtim, možda me Taylor i posjetio

Eduardo: Puno toga iz bolnice ne pamtim, možda me Taylor i posjetio

HRVATSKI reprezentativac Eduardo razgovarao je s novinarom Arsenal televizije, te se još jednom vratio na trenutke teške ozljede, te opisivao trenutačne osjećaje.

"Mislim da moja ozljeda nije toliko teška koliko se moglo shvatiti gledajući prijenos te utakmice i trenutak ozljede. Trenutačno se stvarno osjećam vrlo dobro, lijepo mi je doma i mislim kako je sve u mojoj glavi. O meni ovisi koliko ću se brzo i kvalitetno oporaviti. Zasad sve ide po planu" - rekao je Eduardo i odgovorio na pitanje postoje li bilo kakve smetnje.

"Moram samo biti jako strpljiv. Ne smijem raditi ništa naglo, prije vremena, jer bi me to moglo unazaditi u svemu. Stvarno ću čekati s povratkom, neću žuriti, jer se moram na teren vratiti tek onda kada budem potpuno, 100 posto spreman i fizički i psihički. Nakon nekog vremena želim otići u Hrvatsku i tamo nastaviti rehabilitaciju" - rekao je Eduardo.

Potom se hrvatski reprezentativac vratio na prve dane u bolnici kada, po svojim riječima, nije bio svjestan mnogo toga:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne sjećam se niti na terenu je li postojala bol ili je to samo bio paničan strah od toga što mi se dogodilo. U bolnici sam bio šest dana i stvarno ne znam što se pričalo na televiziji ili pisalo u novinama. Sjećam se jedino kako me moja supruga u jednom trenutku pitala hoću li jesti, a ja sam odgovorio kako hoću. Ona je otišla negdje i ja sam zaspao" - rekao je Eduardo.

"Rekli su mi kako me Martin Taylor posjetio u bolnici. No, ne sjećam se niti toga, puno toga iz bolnice ne pamtim. Sjećam se nekih detalja sa suprugom i pripreme za operaciju. Jedino znam kako sam stalno u svojoj glavi bio siguran kako će sve biti u redu" - završio je Eduardo.

V.B/Totalsport
Foto:AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara