Eintracht došao po Rukavinu, a odvodi Kalinića?

Eintracht došao po Rukavinu, a odvodi Kalinića?

PREDSTAVNICI Eintrachta, ruku pod ruku sa Sinišom Šošom, ušetali su u poljudsku ložu  i zapaljili fitilj, a onda je u novinarskom salonu eksplodirala Ćirina bomba; Rukavina je prodan za 4 milijuna eura! Bilo je to i više no dostatan materijal za sve sutrašnje naslovnice, koje su vrištale o posljednjoj utakmici hrvatskog Henryja za splitski klub. 

Dan poslije u grad se spustila Torcida i spriječila transfer do kojeg očigledno nije trebalo ni doći. Jer Nijemci su došli gledati Rukavinu i zaljubili se u Nikolu Kalinića!  Tako barem u svom tekstu piše Frankfurter Allgemeine Zeitung, navodeći mogućnost da nadareni 19-godišnjak sleti u Frankfurt do kraja prijelaznog roka 31. kolovoza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Trener Friedhelm Funkel koji je u klubu od 2004. godine njemačkim novinarima nije htio potvrditi, ali niti demantirati kupnju mladog Hajdukovca, dok je Kalinić preko Glasa Dalmacije poručio:

"Ne znam ništa o tome. Uostalom, Eintracht Frankfurt i nije klub za kojeg bih vezivao karijeru. Još sam mlad, a i u ovom trenutku razmišljam samo kako se što bolje koncentrirati na utakmicu sa Sampdorijom."

D.R.
Foto: V.G.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara