Emisari Milana otišli u Brazil po posrnulog Imperatora

Emisari Milana otišli u Brazil po posrnulog Imperatora

Tekst: Tibor Toromanović
Foto: AFP


PREMA pisanju talijanskih medija vodstvo Milana zainteresirano je da već u siječnju dovede Adriana Leitea Ribeira iz Flamenga.

Navodno su emisari Milana na čelu s Ariedom Braidom već u Brazilu na pregovorima, a indikativno je da su prisustvovali susretu Flamengo-Fluminense, u kojem je nekad popularno zvani Imperator zabio dva gola.

Nije neka novost da Milan želi bivšeg igrača Intera, pokušavaju ga dovesti još od svibnja, no vodstvo Flamenga ne želi ni čuti o njegovoj prodaji. No sad su intenzivirali pregovore, budući da u napadu imaju pregršt problema. Borriello je stalno ozlijeđen, Huntelaar je razočarao i nikako da se navikne ne novu sredinu, a Ronaldinho je još uvijek rebus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
O tome kako je Adrianov povratak izvjestan govori i činjenica da još nije prodao kuću u Comu. Jedan prijatelj je upravo renovira, a vidjet će se da li su to pripreme za napadačev povratak u Milano. Godine u Interu su pokazale da kad je on u pitanju, sve je moguće, ali ništa nije sigurno.

Rinaldi: Ne postoji službeni kontakt

Adrianov menadžer Gilmar Rinaldi opovrgnuo je da dva kluba pregovaraju oko transfera.

"Nema nikakvih kontakata, ja sam prijatelj s Braidom, no o tome ne znam ništa. Adriano je prvi strijelac lige iako je odigrao šest utakmica manje od ostalih. U Brazilu se osjeća sjajno i ostat će tamo do siječnja. Takva je trenutna situacija", rekao je Rinaldi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara