Emmanuel Petit u autobiorafiji otkrio lude noći prepune seksa, prostitutki i kokaina

BIVŠI igrač Arsenala i Barcelone, Emmanuel Petit napisao je biografiju u kojoj opisuje svoje brojne ekscese iz vremena nastupanja za londonski Arsenal.

Jedan od standardnih reprezentativaca iz najslavnije francuske generacije, koji je osvojio i Svjetsko i Europsko prvenstvo (i zabio gol u finalu Mundiala) vodio je raskalašen život u Londonu.

U očima mladeži opis Petitova života sigurno će zazvučati vrlo poželjno, dok će zreliji ljudi zaključiti da se radi o razmaženom dripcu. Iskrenom, ako ništa drugo.

Petit veli da je bio ovisnik o privatnim zabavama, na kojima je doživio svakojaka iskustva.

"Često smo išli u luksuzne stanove čije vlasnike nisam poznavao, ali oni su prepoznavali mene i puštali me",  piše u knjizi A Fleur de Peau.

"Jednu sam Novu godinu proveo na jahti jednog šeika, na kojoj je bilo prostitutki, manekenki i kokaina posvuda, ali sam se držao po strani",  dodaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila je to zgodna cura pa smo jednom obavili seks u hotelskoj sali za biljar"

Nije se uvijek "držao po strani". Priznaje da je vodio ljubav s mladom navijačicom Arsenala, koja je svakog dana pohodila trening Gunnersa.

"Bila je to zgodna cura pa smo jednom obavili seks u hotelskoj sali za biljar. Idućeg jutra su me direktor i osoblje pozdravili s pljeskom. U sobi su bile instalirane kamere koje su sve snimile. Srećom, svi su bili navijači Arsenala pa nisu objavili snimku",

Petit je već tada bio oženjen za francusku glumicu Agathe, koja ga zasad nije nogirala. Možda dosad ni ona nije znala za spomenutu epizodu.

Totalsport
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara