Emotivna objava Ivice Kostelića: Wengen je mjesto koje će zauvijek ostati u posebnom kutku mojeg srca

Emotivna objava Ivice Kostelića: Wengen je mjesto koje će zauvijek ostati u posebnom kutku mojeg srca

Foto: Guliver Images/Getty Images

U DANIMA kada je dominirao Svjetskim kupom, Ivica Kostelić unaprijed bi pisao pobjedu u Wengenu. Bila je to njegova staza, mjesto koje ga pamti kao skijaša s najviše osvojenih postolja, ali s 36 godina na leđima Ivica više nije onaj stari. Možda i posljednju utrku u karijeri u Wengenu pamtit će po tome što se nije plasirao ni u drugu vožnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Stoga je Kostelić putem Facebooka složio emotivno pismo u kojem se, čini se, oprašta od svoje publike i dragog mu skijališta.

"Gdjegod bih prošao kroz Berner Oberland u zadnjih desetak dana, nailazio sam na bezbrojne izraze iskrenog poštovanja i potpore švicarskih ljudi, s toliko otvorenih emocija što ih Švicarci tradicionalno ne pokazuju. Pa premda sam stranac, poslije 16 godina utrkivanja, 17 postolja i 7 pobjeda što sam ih postigao u ovom prekrasnom srcu Švicarske, osjećao sam se kao "ein Berner Oberländer namens Kostelić", kako su me jednom nazvali domaćini. Berner Oberland, a osobito Wengen će kao mjesto mojih najvećih uspjeha ostati zauvijek u posebnom kutku mojeg srca. Posebno sam ponosan što će se moje ime vezati uz jednu od najmitskijih skijaških utrka", napisao je Kostelić.
 

 

Gdjegod bih prošao kroz Berner Oberland u zadnjih desetak dana, nailazio sam na bezbrojne izraze iskrenog poštovanja i...

Posted by Ivica Kostelic on 17. siječnja 2016
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara