ENGLESKA: MANCHESTER UNITED ŽELI POVEĆATI OLD TRAFFORD

Engleski nogometni prvoligaš Manchester United podnio je zahtjev Vijeću općine Trafford Metropolitan, na čijem se teritoriju nalazi njegov stadion Old Trafford, za dogradnjom stadiona kojom bi se kapacitet povećao sa 68.000 na 75.000.

U Unitedu planiraju povećanje Sjeveroistočne i Sjverozapadne tribine. Ukoliko im općinsko vijeće dozvoli dogradnju, u tu investiciju krenut će se početkom 2005. godine.

Čitav projekt, u koji će biti uključeno i poboljšanje udobnosti postojećih mjesta i popratnih sadržaja, koštat će oko 45 milijuna funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Nova mjesta i popratni sadržaji bit će na raspolaganju tek od početka sezone 2006/07., ali tijekom radova sva sada postojeća mjesta bit će u funkciji bez ikakvih smetnji za korisnike", stoji u priopćenju Manchester Uniteda.

I sa sadašnjih 68.000 mjesta Old Trafford je najveći prvoligaški stadion u Engleskoj. Slijedi St. James' Park Newcastle Uniteda sa 52.000 mjesta, dok aktualni prvak Arsenal gradi novi stadion kapaciteta 60.000 koji će biti u funkciji od sezone 2006/07.

(Hina) xzm yzm

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara