Engleski novinar: Englezi se do utakmice s Hrvatskom neće oporaviti od poraza

Engleski novinar: Englezi se do utakmice s Hrvatskom neće oporaviti od poraza
NOVINARU Reutersa Timothyju Collingu zadatak je pratiti hrvatsku reprezentaciju, a koliko ju dobro poznaje svjedoči i činjenica da je najavljivao kako će utakmica sa Švicarskom završiti remijem ili porazom Hrvatske.

No, ako tako dobro poznaje hrvatsku reprezentaciju, za pretpostaviti je da poznaje i englesku. A možda je samo želio uspostaviti prijateljski odnos s hrvatskim novinarima.

Naime, Timothy Colling je rekao kako za Hrvatsku još uvijek ima nade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Ipak još imate šanse. Ako mene pitate, Engleska više nije favorit protiv Hrvatske. Ovaj poraz nas je ubio, više se ne možemo dignuti na noge", komentirao je Colling poraz Engleza od Francuske i dodao kako je Beckham "glupan i tragičar", te ga, kao i ostali engleski novinari prozvao "režiserom nacionalne tragedije".

Colling je na pressici hrvatske reprezentacije pitao Barića čija je ideja bila da se hrvatska reprezentacija smjesti u kampu Estalagem do Sorraia, jer je tamo pakleno vruće, pišu Sportske novosti.

"Tko normalan može izabrati ono mjesto osim sotone? Vrućina vam je odnijela snagu, znao sam", komentirao je u razgovoru s hrvatskim novinarima i izbor kampa i utakmicu sa Švicarcima, a na tapeti je bio i Barić.

"Hrvatska igra staromodno i zastarjelo. Uostalom i trener vam je vrlo star. (…) Bolje mu je da ostane u Portugalu. Neka se sakrije u ovom selu koje je izabrao", rekao je Colling koji navodno dobro poznaje hrvatske nogometne prilike, pišu Sportske novosti.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara