Englezi ne vjeruju pretjerano svojoj reprezentaciji!

THE SUN je među svojim čitateljima sproveo jednostavnu anketu s pitanjem: Hoće li se Engleska kvalificirati na Euro?

Trenutni rezultat ankete ukazuje na nedostatak vjere u englesku reprezentaciju, a možda i na veliko poštovanje prema hrvatskoj reprezentaciji. Naime, u utorak, nešto prije 11 sati, čak 43 posto anketiranih ponudilo je odgovor - NE!

Radi se o doista velikom postotku, uzevši u obzir da je Englezima u sutrašnjem susretu s Hrvatskom na Wembleyu dovoljan i jedan bod za plasman na Europsko prvenstvo.

"Nema uspjeha dok igraju igrači poput Croucha"

U komentarima koji se mogu pročitati uz anketu vladaju podijeljena mišljenja engleskih navijača. Od onih koji vjeruju da dolaze bolja vremena za McClarenove izabranike, do onih koji misle da ovakva reprezentacija ne može protiv jakih Hrvata.

"Možda, ali ne sigurno. Ostao je još uvijek naš ponos, ali i 50 godina bez rezultata na velikim natjecanjima. Neće biti lako, pogledajte samo kako je Norveška propustila šansu protiv Turske i sada ovisi o drugima. Iako sam optimist, biti će teško", napisao je jedan od navijača, dok je drugi dodao:

"Ne  zaslužuju na Euro sve dok u reprezentaciji igraju netalentirani pojedinci poput Croucha koje spašavaju velike količina sreće, koje očito imaju. "

"Iako mislim da ćemo se sad kvalificirati, s McClarenom na čelu ne možemo do uspjeha u Austriji i Švicarskoj. Čovjek radi previše grešaka i tako stavlja momčad pod pritisak što oni očito ne mogu podnijeti. Macca treba otići", zaključio je engleski navijač.

M.P./Totalsport
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara