EP Finn: Karlo Kuret četvrti

HRVATSKI jedriličar Karlo Kuret trenutno je četvrti nakon trećeg dana Europskog prvenstva klase finn u švedskom Marstrandu.

Splićanin je u dosadašnjih pet plovova bio dvaput jedanaesti, potom dvanaesti, trinaesti i petnaesti i sa ukupno 62 negativna boda drži četvrto mjesto. Karlo Kuret brani brončanu medalju sa prošlog EP-a u turskom Cesmeu.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrlo dobro jedri i mladi Marin Mišura, koji je ukupno deseti sa 97 bodova, ali i prvi među juniorima, a i on, poput Kureta, brani juniorsku broncu sa prošlog EP-a. Kako su rezultati sada bez odbacivanja najlošijeg plasmana, Marin Mišura će nakon četvrtog dana i preteći Karla jer je imao bolje rezultate - osmo, deveto, 15. i 14. mjesto, a otpast će mu najlošije 50. I naš treći jedriličar u ovoj klasi je Nenad Vialli, ima odličan plasman na 16. mjesto sa 117 negativnih bodova (16,30, 1, 40, 30), s tim da je on čak pobijedio u trećem plovu.

Inače, u poretku vode Britanac Ben Ainslie sa 20, te Poljak Mateusz Kusznierewicz sa 22 negativna boda, dok treći Poljak Waclaw Szukiel ima 51 negativni bod.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara