Eriksson i Shinawatra kuju pakleni plan

Eriksson i Shinawatra kuju pakleni plan

MENADŽER Manchester Cityja Sven Goran Eriksson želi za sljedeću sezonu dovesti tri ili četiri svjetske zvijezde, s kojima bi kroz period od naredne tri godine ostavio veliki trag u Europi.

Naravno u tome ima i veliku podršku vlasnika kluba Thaksina Shinawatre, koji je ovoga ljeta spreman izdvojiti veliki novac za kupovinu igrača ovoga ljeta.

"Na sastanku kojem smo prisustvovali vlasnik kluba i ja, bilo je puno govora o slaganju velike momčadi za sljedeću sezonu i obojica smo radi toga jako uzbuđeni. Ovo smo priopćili i našim navijačima, koji su ovu vijest dočekali sa oduševljenjem", rekao je Erikkson.

"Sada moramo vidjeti na kojim pozicijama se moramo najviše pojačati, kako bi počeli sa realizacijom naših planova. U planu nam je da za sljedeću sezonu imamo na rosteru 23-25 igrača i tri golmana. Naravno, osim kupovine, neke igrače ćemo i prodati".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve u svemu Manchester City misli ozbiljno i bit će jako zanimljivo pratiti ovu momčad na ljetnom mercatu, kao i sljedeće sezone, naravno ukoliko se ostvare navedeni planovi.

F.V.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara