Ermin Zec: Potajno se nadam pozivu u BiH reprezentaciju

Ermin Zec: Potajno se nadam pozivu u BiH reprezentaciju

Tekst: G.Š.
Foto: Cropix


ŠTO se više približavaju dokvalifikacijske utakmice za SP, u BiH napetost raste. Svi vjeruju da Ćirini momci mogu proći Portugal, iako je to snažna momčad koju predvodi najbolji igrač svijeta Cristiano Ronaldo.

Temelj za takav optimizam u BiH nalaze u zaista snažnoj momčadi, koja je bila hit kvalifikacija. Posljednjih dana u BiH nagađaju da bi u sastavu mogao biti talentirani napadač Šibenika Ermin Zec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U razgovoru za Sarajevo-x. com napadač Šibenika rekao je kako se potajno nada da će postati konkurencija Ibiševiću, Džeki...

"Bila bi mi čast nastupiti u nacionalnom timu, kao svakom drugom igraču. Potajno se nadam pozivu, trudim se i vjerujem da ću uskoro dobiti priliku. Hoće li to biti u dokvalifikacijama ili kasnije, nije bitno", kaže Zec.

Strijelac sedam golova u osam utakmica za Šibenik u HNL-u ove sezone uvjeren je da će BiH, s njim ili bez njega, proći Portugal.

"Imamo kvalitetu da u dvije utakmice izbacimo Portugal. Optimisti smo i vjerujemo da će sve biti dobro. Ništa nije zajamčeno, no dokvalifikacije su lijepa prilika da se prvi put plasiramo na veliko natjecanje", optimist je Zec.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara