Etto odlazi u Monaco

Etto odlazi u Monaco

FRANCUSKI mediji javljaju kako će se Dinamov sjajni ofenzivni bočni, koji je svojim asistencijama pokopao Domžale, do kraja mjeseca priključiti Jerku Leki u Kneževini.

"Le Parisien" piše kako je sportski direktor Monaca Marc Keller  naturaliziranog Hrvata Arauja dos Santosa promatrao na utakmici sa Domžalama, a kako je upravo on bio najbolji igrač susreta, nije ni čudno da je zagrizao za igrača koji je prije dvije godine došao u Zagreb.

Navodno je dogovor među klubovima već postignut, ali se sa realizacijom transfera čeka do kraja mjeseca kako bi Etto pomogao Dinamu u susretima sa Werderom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Monaco je prošlu sezonu u Le Championnatu završio na razočaravajućem devetom mjestu, što nikako ne zadovoljava ambicije kluba koji je prije tri godine predvođen Dadom Pršom došao do finala Lige prvaka i za koji nastupaju ugledni igrači: Flavio Roma, Leandro Cufre, Camel Meriem, Mohamed Kallon, Jan Koller, Frederic Piquionne.

Ukoliko se transfer realizira, Ettou bi, osim Leke, u aklimatizaciji zasigurno pomogli sunarodnjaci: trener Ricardo Gomes i igrač Fabian Bolivar.

Foto: I.L.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara