Fabregas prema Realu, Joaquin prema Evertonu

PREMA pisanju britanskog tabloida The Sun na pomolu je još jedna "razmjena" igrača na relaciji Španjolska-Engleska.
 
Poznato je da Real Madrid već duže vrijeme u svoje redove želi dovesti mladu zvijezdu Arsenala. Iako se još nedavno činilo da su novi/stari prvaci Španjolske odustali nakon brojnih neuspješnih pokušaja da Fabregasa dovedu na Santiago Bernabeu, posljednje informacije ne govore baš tako. "Osim što je odličan igrač, Cesc mi se posebno sviđa i zato što je Španjolac a upravo to je jedan od mojih ciljeva - da napravim Real Madrid više španjolskim", rekao je predsjednik Reala Ramon Calderon  i dodao: "Ali ja mislim da igrač treba biti taj koji mora učiniti prvi korak jer mi ne želimo konflikte sa bilo kojim klubom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Zbog razočaravajuće sezone u Španjolskoj desno krilo Valencije Joaquin želi napustiti Mestallu u ljetnom prijelaznom roku. Menadžer Evertona David Moyes spreman je zbog njega se upustiti u borbu s Romom i zato želi taj posao završiti prije početka Eura.

Zanimanje za Joaquina potvrdio je i njegov agent Eduardo Espejo: "Ne mogu poreći da postoje ponude iz Engleske i Italije pogotovo sada jer su europski klubovi itekako svjesni trenutačne situacije u Valenciji". Klub sa Mestalle trenutno je samo dva boda iznad zone ispadanja, a još su tri utakmice ostale do kraja prvenstva i zbog toga Šišmišima prijeti ljetna rasprodaja.
Naime, osim Joaquina na odlazak se spremaju i David Villa, David Silva i Raul Albiol. Espejo je dodao: "Slažem se sa Villinim agentom koji kaže da igrači u Valenciji nazaduju, ali isto tako ne mogu reći koliku će odštetu klub tražiti za Joaquina".

Valencia je za njega prije dvije godine isplatila Betisu odštetu od čak 25 milijuna eura, ali sada bi se Šišmiši zbog cjelokupne situacije mogli zadovoljiti i sa 12 milijuna.

Z.M.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara