Fedor ipak na čekanju: Iz Rizina potvrdili da se neće boriti u travnju

Fedor ipak na čekanju: Iz Rizina potvrdili da se neće boriti u travnju

Foto: Screenshot

FEDOR EMELIANENKO neće nastupiti na idućem Rizin eventu, no iz japanske organizacije su sigurno kako će Rus i dalje nastupati u njihovom ringu. Trenutno su u tijeku njihovi međusobni pregovori.

Iako je Fedor Emelianenko nedavno izjavio kako bi se mogao boriti na idućem Rizinovom eventu, koji je na rasporedu 17. travnja u japanskom gradu Nagoyi, to se ipak neće dogoditi. Nešto više o tome saznalo se od potpredsjednika japanske organizacije, koji je rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Fedor pregovara o novom ugovoru, no o tome nećemo izlaziti u javnost. Sigurno je kako se ipak neće boriti na idućem eventu u travnju, no bit će tako. Već ćemo mu naći neku funkciju, sigurno je samo kako njegovi fanovi neće biti razočarani.”

Sve se čini kako će njegov nastup biti tek u kolovozu, za kad Rizin priprema novi veliki turnir, u kooperaciji s Bellatorom i još nekim organizacijama. Teško se može zaključiti hoće li on biti dio tog turnira, no sve vodi k tome kako će se Rus boriti i dalje, a neće mijenjati niti promociju u kojoj je odradio svoj povratak ringu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara