Fedor s bolom u šaci ide na Cro Copa

AKTUALNI svjetski prvak Pridea Fedor Emalianenko tri dana prije održavanja borbe s Mirkom Filipovićem kaže kako se od ozljede desne šake još nije potpuno oporavio zbog čega će u nedjelju oslabljen ući u ring u kojem će se boriti protiv "Cro Copa".

"Spreman sam onoliko koliko su dopustile okolnosti. Boli me palac desne ruke, ozljedu kažiprsta također još osjećam. U nedjelju ću nastupiti sa zaštitom na šaci." - rekao je Fedor za Sportske novosti.

"Nije mi ugodno slušati priče o tome da se bojim Mirka i kako stalno pronalazim načine za izbjegavanje našeg dvoboja. Osim toga, Pride je inzistirao na održavanju meča u ovom terminu, takav je dogovor." - pojasnio je aktualni svjetski prvak.

Ruski borac ne zna kojom će snagom u nedjelju udarati, ali svakako vjeruje da mu je to, kao i Mirku, meč karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je trenutno najbolji izazivač, borac kojeg iznimno poštujem. Bit će to prava borba koja će popularnost ultimate fighta podignuti na visoku razinu." - smatra Emalianenko.

Fedor tvrdi kako je njegova ozljeda takve prirode da mu lijekovi zapravo ne mogu pomoći, već mora otići na operaciju koja je jedino rješenje tegoba.

Dodaje da će se vjerojatno odmah nakon meča podvrgnuti operativnom zahvatu na šaci kako bi se problem konačno riješio.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara