Ferguson: Barcelona je stoput gospodskiji klub od Reala

MENADŽER Manchester Uniteda Alex Ferguson žestoko se obrušio na vodstvo madridskog Reala nakon opetovanog izražavanja želje za Cristianom Ronaldom.

"Realovim ljudima manjka dobrog odgoja i morala. Ramon Calderon koristi Marcu (madridski sportski dnevnik, op. a.) da bi destabilizirao moju momčad", izjavio je Ferguson nastavivši paljbu po Madriđanima: "Oni misle da mogu raditi što žele, pokoriti čitav svijet. Ali s nama to neće ići, neće napakostiti Manchester Unitedu. Real uopće nema morala niti gospoštine! Barcelona je gospodski klub kakav Real nikada neće biti".

"Zar u Madridu misle da samo njih interesira Ronaldo? Imamo desetke ponuda za njega. No, drugi klubovi to rade u tišini, ne izvodeći budalaštine kao Madriđani", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fergusona je posebno uzbudila izjava predsjednika Real Calderona koji je ustvrdio da nije korektno igrača protiv njegove volje držati u klubu. "Čitao sam teletekst. Svi pričaju o tome. Calderon ima nešto za reći, Schuster ima nešto za reći... Calderon si uzima za pravo govoriti da je `robovlasništvo ukinuto prije mnogo godina`. Kao da slušam Francisca Franca! Zar predsjednik Reala pokušava osporiti ugovor koji Ronaldo ima potpisan s našim klubom? ", rekao je.

"Kada smo Realu prodavali Beckhama, Van Nistelrooya ili Heinzea, učinili smo to po svojoj volji. Ronaldova prodaja nije nam po volji i zato on neće igrati u Realu", zaključio je Škot. 

Totalsport
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara