FIFA zabranila Megamadovu nastup za Izrael

IZBORNIK izraelske nogometne reprezentacije Avraham Grant morao se odreći usluga Murada Megamadova, kojemu je Međunarodni nogometni savez (FIFA) odbila zahtjev za nastupanje za Izrael.

Rodom iz Azerbejdžana, Megamadov već devet godina živi i igra u Izraelu, a ima dvojno izraelsko i rusko državljanstvo. Kako je 30-godišnji branič davne 1993. igrao za rusku U-21 reprezentaciju FIFA je zabranila nastup za novu reprezentaciju.

Izraelci su ozbiljno shvatili kvalifikacije za SP 2006 i jako žele nastupiti u Njemačkoj, što bi im bilo prvo pojavljivanje na velikim međunarodnim natjecanjima. Izrael je u kvalifikacijskoj skupini sa Francuskom, Švicarskom, Republikom Irskom, Ciprom i Farskim otocima, a kako bi se što bolje spremili svakog mjeseca će barem po tri dana biti na okupu u trening-kampu u gradu Eilatu.

Izbornik Grant je već objavio i popis od 22 nogometaša.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

VRATARI: Nir Davidovich (Maccabi Haifa), Shavit Elimelech (Hapoel Tel Aviv).

BRANIČI: Arik Benado (Maccabi Haifa), Tal Ben-Haim (Maccabi Tel Aviv), Shimon Gershon i Yigal Antebi (Hapoel Tel Aviv), Tomer Haliva i Dedi Ben-Dayan (Hapoel Beer Sheva), Ori Uzan (Maccabi Netanya), Tomer Ben-Yosef (Maccabi Petah Tikva).

VEZNI: Idan Tal, Walid Badir i Michael Zandberg (Maccabi Haifa), Guy Tzarfati i Ravid Gazal ( Maccabi Netanya), Ben Luz (Bnei Yehuda Tel Aviv), Abbas Suan (Bnei Sakhnin), Gal Alberman (Maccabi Petah Tikva)

NAPADAČI: Yaniv Katan (Maccabi Haifa), Kfir Udi (Bnei Yehuda Tel Aviv), Omer Golan (Maccabi Petah Tikva), Shlomi Arbeitman (Betar Jerusalem).
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara