Figo razmišlja o povratku

Jedan od kreatora igre Real Madrida, Portugalac Luis Figo (32), razmišlja o ponovnom igranju u portugalskoj reprezentativnoj vrsti od koje se oprostio poslije Eura 2004. Istodobno Figo je najavio i mogući odlazak iz Reala u kojemu je u zadnjih tjedan-dva ispao iz prve postave.

Figov ugovor s Realom istječe tek na kraju sljedeće sezone, u ljeti 2006. a reprezentaciju Portugala je napustio jer se osjećao umornim i jer se htio koncentrirati na igranje u kraljevskom klubu. Sada kad mu je mjesto u prvoj postavi Reala postalo upitno, Figo se počeo predomišljati pa nikog neće iznenaditi ako se ponovno stavi na raspolaganje izborniku Luisu Felippeu Scolariju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luis Figo, koji je prije nekoliko sezona bio "FIFA-in igrač godine", prilično je teško primio odluku trenera Reala Wanderleya Luxemburga, koji ga je uoči utakmice s Bracelonom posjeo na klupu za pričuve i isto ponovio na utakmici s Levanteom.

"Nisam tražio nikakvo objašnjenje ni od trenera ni od uprave kluba, ali mi je krivo što od odgovornih ljudi u klubu nisam bio obaviješten o onom što mi se sprema." - kazao je Figo na konferenciji za novinare.

"Mislim da sam zaslužio bolji odnos kluba prema meni, a ne da o mojem ispadanju iz momčadi saznajem iz novina. Uvjeren sam da još mogu koristiti klubu, ali ne budem li na terenu samo 10 minuta. Očekujem da će se čelnici Reala uskoro oglasiti i reći mi računaju li i dalje na mene ili ne." - rekao je Figo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara