Filip Hrgović: Još 200 dana do olimpijskog zlata

Filip Hrgović: Još 200 dana do olimpijskog zlata

Foto: HBS

FILIP HRGOVIĆ bit će jedna od glavnih hrvatskih nada na Olimpijskim Igrama u Rio De Janeiru, a tog je svjestan i on sam. Uvjeren je kako može osvojiti zlatnu medalju, za koju će biti jedan od glavnih favorita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon uvjerljivog zlata na europskom prvenstvu, Filip Hrgović nije isto uspio ponoviti i na svjetskoj smotri, no taj neuspjeh mu je samo dodatna motivacija za što bolji rezultat na Olimpijskim Igrama, koje će se ovo ljeto održati u Rio de Janeiru. Naš boksač je mislima već tamo, što se može zaključiti po Facebook statusu koji je danas objavio.
 
"Još samo 200 dana do Olimpijskih igara u Rio de Janeiru! Kažu da će Hrvatska osvojiti po tri zlata, srebra i bronce. Barem jedna medalja bit će boksačka!“, najavio je Filip, no ne treba nikako otpisati niti njegovog kolegu Filipa Sepa.

Hrgović i Sep ove sezone neće nastupati unutar WBS-a za momčad Astana Arlansa, no to im ne bi trebalo stvarati poteškoće oko priprema za Rio De Janeiro. Već su najavili kako će pripreme biti najbolje moguće te da u Rio idu s mislima na postolje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara