Filipec zadovoljan svojim prvim nastupom

ANTUN Filipec zajedno sa svojim suvozačem Lukom Marjanovićem osvojio je četvrto mjesto u prvoj ovogodišnjoj utrci koja se bodovala za Prvenstvo Hrvatske u reliju i Međunarodno regionalno prvenstvo Hrvatske.

Tim je rezultatom više no zadovoljan. "Da mi je netko ponudio četvrto mjesto kad sam vidio startnu listu, odmah bi potpisao. Zanimljivo je kako sam u jednom trenutku mislio kako ću moći brže, no Šebalj i Kaučić su nabili tempo kojeg jednostavno nije bilo moguće pratiti. Njih dvojica  u ovoj sezoni već su odvozili  jednu utrku. Sad kad pogledam rezultat mogu samo reći – prva liga, moram biti prezadovoljan", izjavio je Filipec.

Izrazio je svoje zadovoljstvo automobilom, iako nije nastupao u Mitsubishi Lanceru EVO IX, već u modelu EVO VIII, u kojem je vozio i prošle sezone. "Priprema novog automobila je gotovo završila, no moram priznati kako smo imali manjih problema s elektronikom. Zato sam odlučio da je bolje da idemo sa starim autom, koji je do kraja prokušan, a i činjenica je kako ja nisam dugo vremena vozio, stoga smo odlučili da je bolje krenuti sa starijim modelom kojeg poznajem", objasio je Filipec. Poručio je kako je Mitsubishi Lancer EVO IX u finalnoj fazi prirema, te kako će s njim nastupiti na sljedećem reliju koji će se bodovati za Prvenstvo Hrvatske u reliju i Međunarodno regionalno prvenstvo Hrvatske, Delti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara