Filipović: Tako mi i treba, skupo sam platio sportsku prepotenciju

Filipović: Tako mi i treba, skupo sam platio sportsku prepotenciju

U  razgovoru za Jutarnji list hrvatski borac Mirko Filipović je izjavio da ga je sram zbog poraza, ali i da mu je takav poraz možda i trebao kako bi povratio motivaciju.

"Nikad se više neću tako opustiti. Skupo sam platio svoju sportsku prepotenciju. I tako mi i treba. Možda mi je pobjeđivanje ušlo u rutinu, možda sam izgubio motivaciju. Ne bih želio da mi se ponovi Saitama, no možda je i dobro da sam nokautiran. Sad sam opet prepun motiva. Evo, u srijedu navečer sam se vratio iz Japana i odmah krenuo na trening. Cro Cop će se vratiti jači nego ikad. Mislim da je to dovoljna poruka svima." - izjavio je Filipović u razgovoru s novinarom Jutarnjeg lista.

Cro Cop je čestitao Randlemanu na pobjedi, ali i najavio revanš u roku od tri mjeseca.

"Uzvratit ću mu punom mjerom i svima obećavam da Randleman nema nikakve šanse kad se ponovo nađemo u ringu" - ustvrdio je Mirko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje zbog čega hrvatska javnost nije mogla vidjeti snimku meča na HTV-u u nedjelju navečer, Mirko je odgovorio: "Ni moj menadžer Zvonimir Lučić, ni ja nemamo veze s uskraćivanjem snimke iz Japana. Odmah iz ringa sam otišao u hotelsku sobu i do ponedjeljka popodne nisam ni s kim razgovarao. Tek tada sam saznao što se dogodilo. Čuo sam da je Ken Imai, jedan od menadžera organizacije Pride, iz meni nepoznatih razloga odlučio zabraniti emitiranje snimke. Žao mi je što se to dogodilo i što su hrvatski gledatelji ostali uskraćeni."

Filipović je odgovarajući na pitanje ima li HTV osnove za tužbu protiv njega kazao kako on s HTV-om nema nikakav ugovor, niti je dogovarao posao o televizijskim pravima.

"Prema tome, ne znam zašto bi me netko tužio i nema razloga za teške optužbe na moj račun. Imam neki utjecaj kod čelnika Pridea, ali dvije stvari nikad nisam mogao određivati - prodaju televizijskih prava i svoje suparnike." - zaključio je Mirko.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara